Ciorba de spanac cu afumatura

de Valclaudia in Ciorbe, 18 Mai 2014 | 13477 vizualizari

 

grozav de gustoasa... As manca in continuu ciorba de spanac, atat de mult imi place!

 

INGREDIENTE

  • afumatura (eu am avut piept de porc, cca 500gr.)
  • 500 gr. spanac proaspat
  • 1/2 borcan legume pentru ciorbe (morcov, pastarnac, telina, ardei gras)
  • 2 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 2 fire ceapa verde
  • marar verde
  • 1/2 cutie rosii pasate
  • oregano in otet (1 lingurita)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de spanac cu afumatura:

Spalam spanacul in mai multe ape si il taiem fasii.

Ceapa verde se spala, se taie rondele, apoi se caleste in 2 linguri de ulei 2-3 minute.

Adaugam si bucatile de afumatura, le prajim impreuna cu ceapa, apoi punem cca 3l  apa rece, sare si piper si lasam sa fiarba pana intra furculita usor in carne.

Adaugam spanacul, rosiile pasate,zarzavatul din borcan si mai lasam la fiert inca 20 minute.

La final presaram marar verde tocat si adaugam o lingurita de oregano in otet.

Lasam cca 5 minute oala acoperita sa se intrepatrunda aromele, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de spanac cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cruda, cu pastrama de porc afumata si leustean